Selecteer een pagina

Wat is jouw verhaal?

Wij helpen je verhaal te vinden, vertellen en verkopen!

Familiebedrijf

Mensen vragen ons vaak: Hoe is dat nou, om met je vader/zus/dochter samen te werken? Eerlijk gezegd? Wij weten haast niet beter. Thuis draaide het vroeger aan de keukentafel ook al om persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Susan was op haar vijftiende al “Hoofd Financiële Administratie” en Marieke was “Hoofd Inkoop”.

Ondernemerschap is ons dus met de paplepel ingegoten.

Unieke combinatie(s)

Snel & Scherp, dat zijn wij. Eerlijk & eigenwijs ook. En, enthousiast! We hebben een combinatie van bedrijfskundige en psychologische achtergrond, aangevuld met een groot aantal jaren ervaring in Nederland en de VS. We zijn een klein en slagvaardig bedrijf met grote ambities en mogelijkheden. Onze unieke combinatie maakt dat wij vanuit meerdere generaties met verschillende perspectieven kijken. We werken persoonlijk en open en zijn resultaatgericht en creatief.

Wat is jouw verhaal?

Dat is wat mensen willen weten. Als voorbeeld en inspiratie, maar ook voor jezelf, want helderheid geeft focus. Wij geloven dat iedereen iets eigens toe te voegen heeft. Alleen is het soms lastig voor jezelf om te benoemen wat dat precies is. En dat is jammer. Wij geloven in jouw potentieel. Dat er meer uit te halen is. Meer te groeien. Als persoon, team, of organisatie. Denk maar eens na:

“Wat zou er gebeuren als je jouw bijdrage
aan de wereld echt zichtbaar maakt?”

Wij willen met leuke mensen samenwerken die dicht bij ons staan.

Het feels like family gevoel delen we met onze samenwerkingspartners

Annette Looijestijn

Communicatie professional
Je hoeft geen lawaaipapagaai te zijn om gezien te worden! Ik help je om je unieke stijl te vatten en en om te zetten in een mooi en sterk verhaal. www.attentieattentie.com

Marc van den Hoop

Versimpelaar en coach
Is het te ingewikkeld geworden? Ik help je door het bos de bomen weer te zien, zodat je weer met frisse moed en een nieuwe blik vooruit kunt.

Martijn Lodder

Business Development & Talent Development
Ik kijk naar groei vanuit verschillende perspectieven. Door het dichter bij elkaar brengen van producten en markten. Door relaties te verbeteren. En door medewerkers te ontwikkelen.

Arjan Rengers

Ingeborg van der Vorm

Blijvend inzetbaar nu en in de toekomst
Je talenten benutten, zonder uit te putten? Ik help je om je persoonlijkheid, drijfveren en talenten te leren (her)kennen. Door eerst de verbinding met jezelf te maken of te herstellen en vandaar uit hernieuwd het contact me de ander in je werkomgeving aan te gaan.
www.vormvrijontwikkelen.nl

Marc Boijens

Recente verhalen & vlogs

Lees en leer van de verhalen van andere hybride professionals

Hybride Professional: Bart Buijs

Naam: Bart Buijs Leeftijd: 36 jaar Woonplaats: Alkmaar Baan in loondienst: Instructeur signmaker en bpv begeleider bij het Horizon College Heerhugowaard (3 dagen) Eigen onderneming: Webshop en interieurprojecten studio Gespuis. www.studiogespuis.nl (2 dagen + vrije...

100% Esther – Interview

Reynald is een collega van Esther bij Aegon en ook een hybride professional. Hij is Peronal Trainer en Bootcamp instructeur. Zijn motto: "Een week heeft 168 uur, dus genoeg tijd om alles te combineren toch?!"Ook Reynald heeft een aantal mooie tips voor je als je...

Hybride Professional: Esther Schippers

Naam: Esther Schippers Leeftijd: 36 jaar Woonplaats: Den Haag (dichtbij het strand, jippie!) Baan in loondienst: Opleidingscoördinator op de afdeling Learning & Development bij Aegon (38 uur) Eigen onderneming: Yogadocent bij 100%YOGA ( +/- 10 uur) Wat weten...

Ga ervoor en neem contact op!

Wil je jouw verhaal ook aanscherpen?
Of wil je dat wij meer vertellen over het combineren van ondernemerschap en een baan in loondienst in jouw bedrijf?

Mail ons